Ljubezenski horoskop avgust 2010

Ljubezenski horoskop – Oven

Prvi teden obeta izjemno usklajene odnose, v katerih bosta uživali obe strani. Tudi nadaljevanje meseca bo kakovostno, ko gre za ljubezen, vendar bo način, na katerega boste izražali tisto, kar čutite, bolj diskreten in manj odprt. Razmerja se bodo ustalila. Po 20-em se bo spet začelo izzivalno obdobje, ko bodo možni manjši nesporazumi med vami in ljubljeno osebo. Samski boste največ možnosti za spoznavanje in chat imeli v prvem tednu, srednje v sredini meseca, najmanj pa v zadnji tretjini meseca.

Ljubezenski horoskop – Bik

Začetek meseca bo označen kot splošno stanje zmede in nerazpoloženosti v zasebnih odnosih. Od drugega tedna v mesecu boste počasi prišli na svoje, vrnilo se vam bo upanje v ljubezen, pa tudi partner bo v vas zopet videl zaupanje. Četudi ne boste v najpopolnejšem ravnotežju, boste vseeno uskladili svoje odnose. Tako boste preživeli preostanek meseca. Samski pojdite v osvajanje po 7. avgustu, ker vam bo od tega datuma naprej naklonjena Venera

Ljubezenski horoskop – Dvojčka

Če želite nekomu izkazati svojo naklonjenost, storite to čim prej, že v začetku meseca, ker so priložnosti za ljubezen ugodne prvi teden. Po tem bo vse počasi pojenjalo, vi se boste obračali svojemu notranjemu svetu, obnašali se boste malce puščavsko, ali pa vam bo slabelo zanimanje za ljubezen. V razmerjih bo v tem obdobju prihajalo do blage monotonosti ali podobnega nerazumevanja med partnerjema. Z malce manjšimi pričakovanji lahko vzdržujete korektne odnose.

Ljubezenski horoskop – Rak

Pred vami je umirjen teden, ko gre za osebne odnose. V njem ne bo nekih večjih premikov ali sprememb. Tisti, ki ste že vezani, boste uživali v nežnostih in umirjenosti svojega razmerja, komunikacija med vami in ljubljeno osebo pa se bo poglobila in ojačala. Tisti, ki ste še samski, boste na izjemno lahkoten način pristopali osebam nasprotnega spola, zaradi takega pristopa boste imeli večje možnosti za uspeh.

Ljubezenski horoskop – Lev

Prvi teden v mesecu boste še očarali vse okoli sebe, vsi v razmerju pa boste doživljali pravo renesanso. Nekateri boste v začetku meseca prinesli pomembne odločitve, verjetno v svoje lastno zadovoljstvo. Od drugega tedna se začenja malce mirnejše obdobje, vendar nič manj kvalitetno. Razmerja bodo postala varnejša, vi v njih pa mirnejši. Vse bo potekalo nekako varno. Samski boste najbolj privlačni prvi teden, pa tudi ostali tedni v mesecu ne bodo slabi, vsaj kar se tiče priložnosti v ljubezni.

Ljubezenski horoskop – Devica

Čeprav boste že od samega začetka meseca mnogim izjemno privlačna oseba, ki s svojo osebnostjo prinaša le omembe vredne stvari in chat, se bo od drugega tedna položajem planetov vašemu znaku pridružila še Venera, zaradi česar bodo dnevi postali idealni tudi za ljubezen. V razmerjih boste vi tista oseba, ki bo absolutno prevladovala, samski pa boste imeli številne možnosti, da naredite dober vtis na osebe nasprotnega spola. Tako intenzivno obdobje vas bo naredilo za eno najbolj iskanih oseb v družbi, zato izkoristite to stanje, če ne želite več biti sami. Vse vam bo ležalo pod nogami. Tako bo še cel ta mesec.

Ljubezenski horoskop – Tehtnica

Pričakujete lahko umirjen mesec in skladne zasebne odnose. Iz faze prijateljskega položaja boste v drugem tednu vstopili v izjemno domišljijsko fazo ljubezenskih odnosov, kar pa bo trajalo še cel mesec. Ljubljeno osebo bi vseskozi lahko presenečali z neobičajnimi idejami, organizacijo dogodkov, ki si jih že težko sploh kdo omisli, pokazali pa se boste tudi kot pravi ustvarjalec, ko gre za izražanje nežnosti. Samski zaigrajte na karto umetnosti ali osebo, ki vas zanima, povabite na neko estetsko mesto.

Ljubezenski horoskop – Škorpijon

Prvi teden v mesecu boste morali trpeti izzivalne poglede na vaše zasebno življenje, zato se poskusite umiriti in bodite potrpežljivi. Tako boste še najlažje dočakali naslednji teden, ko se bo začelo tudi veliko boljše ljubezensko obdobje. V razmerja se počasi vrača usklajenost, vi in ljubljena oseba po ponovno iščete pravo izražanje nežnosti in strasti. Ob vašem občasnem subjektivnem nerazpoloženju, ki bo minilo po 20-em, boste zadržali dobro ravnovesje v svojem odnosu. Zadnja tretjina meseca obeta lahke osebne odnose, ko vam formalnosti ne bodo več pomembne, s partnerjem pa se bosta lažje sprostila.

Ljubezenski horoskop – Strelec

Začetek meseca bo obetaven za ljubezen, zato se potrudite odpreti svoje srce in pokazati, kaj čutite. Od drugega tedna v mesecu se bo začelo manj ugodno obdobje, ko boste imeli ali manj priložnosti za ljubezen, ali pa vam stvari enostavno ne bodo vedno šle od rok. To ne pomeni, da bo v razmerjih prišlo do nesoglasij, ampak da bodo le-ta manj intenzivna ali usklajena. S potrpežljivostjo boste ohranili svoje odnose na korektni ravni. Samski pojdite takoj v akcijo, ker imate za to največ priložnosti v začetku meseca.

Ljubezenski horoskop – Kozorog

Pred vami je zelo lep mesec v ljubezni. Začelo se bo po tihem in diskretno, z razvijanjem meseca pa se bo razvijalo v vse močnejše, bolj strastno in globlje razmerje. Vezani boste nekaj podobnega doživljali v že obstoječem razmerju. Konec meseca boste izjemno srečna in izpopolnjena oseba, kar se tiče zasebnega življenja. Vse opisano seveda velja tudi za tiste, ki ste še samski.

Ljubezenski horoskop – Vodnar

Pričakujte mesec, poln izzivov, eden bo izstopal že na samem začetku meseca. Verjetno se boste znašli pred preizkušnjo, kako naprej, in oba bosta spoznala, da je nekaj v razmerju potrebno spremeniti. Po temeljiti analizi svojih občutkov se boste odločili za tisto, kar je najboljše za vas. Od drugega tedna se začenja bolj ljubezensko obdobje in če odločitve, povezane z zasebnostjo, prenesete v to obdobje, vam bo precej lažje. Okoli 18-ega si ne jemljite stvari preveč k srcu. Samski boste te dni občutili ogromno poželenje. Chat z osebo, ki vam je všeč, vam bo precej pomagal.

Ljubezenski horoskop – Ribi

Pred vami je mesec, poln preizkušenj, tudi v zasebnem življenju. Položaj planetov v vam nasprotujočem si znaku Devici bo vaša zasebna razmerja naredil polne izzivov, vi pa boste morali vse to zdržati. Zato je še najbolje, da svoja pričakovanja zmanjšate, da ste realni in da poskrbite za milost in potrpežljivost. Na tak način boste še najbolje prišli skozi. Vse opisano velja tako za vezane, kot tudi za samske.

Comments are closed.